• +31 344 577 884
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mo - Fr 09:00 - 17:00
Bezoek Design8 bv gratis op TechniShow 2024

Bezoek Design8 bv gratis op TechniShow 2024

TechniShow 2024, de grootste en meest complete vakbeurs voor de maakindustrie wordt gehouden van dinsdag 12 maart tot en met vrijdag 15 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Natuurlijk zijn wij van Design8 bv hier bij!

We zijn te vinden in Hal 11 - Stand C089 en staan klaar om je te laten zien wat onze krachtige en betaalbare 3D software voor industrieel ontwerp voor jou kan betekenen:

  • SOLIDWORKS Cloud Offer
    Een online platform voor productontwikkeling met intuïtieve 3D apps, waarbij alle stakeholders kunnen samenwerken met het maken, beheren, delen en in realtime wijzigen van designs. Met dit aanbod haal je een complete industrial design workflow in huis, met vormvrijheid, parametrisch ontwerpen, fotorendering, 2D maattekeningen, plaatwerkuitslagen en frameconstructies.
     
  • Altair Inspire
    De meest gebruiksvriendelijke topologie optimalisatie software voor optimaal stijve productconcepten, waardoor je bespaart op materiaalgebruik, aantal iteraties en ontwerptijd.
     
  • Rhinoceros v8
    De nieuwste versie van deze populaire NURBS applicatie bevat nu intuïtieve tools, zoals PushPull, SubD en waterdichte meshes en biedt daardoor nog meer tools om indrukwekkende ontwerpen te kunnen maken.
     
  • V-Ray Premium
    Krachtige suite van visualisatietools om productontwerpen fotorealistisch te presenteren. Onder andere beschikbaar voor SketchUp, Rhino, 3ds Max, Maya, Cinema 4D en Blender.
     

Kom je ook?

Wij zien jou graag tegemoet op TechniShow 2024! Registreer je snel helemaal gratis via de link hieronder!

Registreer je gratis voor TechniShow 2024


© 2024 Design8 bv. All Rights Reserved.