Startpagina Nieuws

Nieuws

V-Ray 3 for SketchUp update beschikbaar

20 Februari 2018

Een nieuwe V-Ray 3 for SketchUp update (v3.60.02) is vanaf heden verkrijgbaar als download. De update voor deze hoogwaardige renderplugin voor SketchUp bevat de volgende verbeteringen:

 • Nieuwe camera focus modes - De afstand tot het brandpunt kan nu worden bepaald op basis van de afstand tussen de camera en het doel, of juist een vast punt in de 3D omgeving, zodat de focus dynamisch gewijzigd kan worden tijdens een batch of animatie rendering;
 • Camerabelichting - Belichting kan nu worden behouden terwijl de afstand tussen de camera en het doel wordt gewijzigd;
 • Multi Matte render element - Dit element werkt samen met V-Ray Object-ID toewijzingen om RGB-kleurenmaskers te produceren die perfect zijn voor nabewerking van afbeeldingen;
 • Gebruik camerapad optie - Deze instelling berekent de globale verlichting voor het hele camerapad en versnelt het proces van het renderen van camera-rondvluchten aanzienlijk;
 • Gebruikersinterface verbeteringen - Camera-instellingen zijn opnieuw ingedeeld, sommige opties zijn opnieuw ontworpen en vereenvoudigd en gelaagd materiaal, materiaalopties en ray-trace sectie zijn toegevoegd.

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray for SketchUp, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray 3.x for SketchUp, ga dan naar uw persoonlijke pagina op Chaos Group website om de laatste versie van V-Ray for SketchUp te verkrijgen.

Kopen / Upgraden

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 3 for SketchUp, dan kunt u uw (upgrade) licentie voor de render plugin via één van onze toegewijde resellers aanschaffen.

Veel Renderplezier!

 

Rhino v6 officieel gereleased!

15 Februari 2018

Design8 bv is verheugd u de officiële release van Rhinoceros versie 6 te mogen presenteren. De laatste grote release van dit 3D NURBS modelleerpakket bevat weer vele nieuwe features en verbeteringen!

Nieuwe features

Rhino v6 biedt u de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

Grasshopper
Grasshopper, 's werelds mooiste parametrische designmodule, is nu een volwaardig onderdeel van Rhino. Gebruikt in de meest ambitieuze projecten van de afgelopen 10 jaar, is Grasshopper -net als Rhino- een robuust ontwikkelingsplatform geworden. Grasshopper voorziet in een solide basis voor vele ongelooflijke externe componenten, variërend van omgevingsanalyse tot robotbesturing.

Presentatie
Presentatie is de sleutel tot succes: tijdens bijna elke fase van het ontwerp moet u communiceren en dient u goedkeuring van klanten, medewerkers of zelfs de grote massa te krijgen. Rhino is verbeterd om uw werk te kunnen presenteren: of het nu snel en gemakkelijk is of juist hoge resolutie. Met grote wijzigingen aan rendering, materialen en het vastleggen van de viewport, is het u nog gemakkelijker om te presenteren, discussiëren, beslissingen te nemen en te itereren.

Weergave
Rhino's nieuwe weergavesysteem is sneller, stabieler en gebruikt de functies van moderne hardware, zoals GPU gevoelige shaders en optimaal gebruik van geheugen. Dit resulteert in minder GPU-specifieke weergavefouten en consistentere, mooiere en frequente frames, zelfs met grote modellen! In sommige gevallen kan de weergavesnelheid tot 300% sneller zijn!

Documentatie
Modelleren is slechts een deel van het ontwerpproces: u dient ook te laten zien hoe u datgene op uw scherm bouwt. Veel delen van de documentatieworkflow zijn verfijnd, van een volledige herziene annotatie tot betere DWG ondersteuning. Het is nu gemakkelijker om de in's & outs van uw ontwerp nauwkeurig en duidelijk over te brengen.

Licentie & Administratie
Rhino is nu gemakkelijker te installeren, licenseren en configureren. Er is ook een fantastische, nieuwe optie om Rhino te licenseren via de Cloud Zoo.

Make2D
Make2D is volledig herschreven om snellere, betere, schonere en gemakkelijker aanpasbare resultaten te bieden.

Rhino Verfijningen
Kleine eigenaardigheden kunnen leiden tot grote problemen in de loop van een modelleersessie. In Rhino 6 zijn honderden kleine bugs verholpen en zijn verschillende, maar wel vergelijkbare functies samengevoegd tot enkele commando's, waardoor Rhino veel verfijnder werkt.

En nog veel meer...

Lees meer over Rhinoceros...

Probeer & Bestel

Klik hier om naar de Rhino downloadsectie te gaan en download daar een gratis demo van Rhino v6.

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van Rhino v6, dan kunt u heel simpel bestellen. Bestel uw (upgrade) licentie via onze webshop en u zult zo spoedig mogelijk met Rhino v6 modelleren!

Klik hier voor alle prijzen, inclusief educatieve licenties en speciale bundelprijzen.

Veel Modelleerplezier!

Let op: Service releases voor plugins als V-Ray, Flamingo nXt en Penguin zijn vereist om met Rhino 6 te kunnen draaien. Een nieuwe Mac versie is nog in ontwikkeling en zal zo spoedig mogelijk gereleased worden.
 

V-Ray 3.6 for Revit is hier!

12 Februari 2018

V-Ray 3.6 for Revit is vanaf heden officieel verkrijgbaar als download. De update voor deze hoogwaardige renderplugin voor Rhinoceros 3D bevat de volgende verbeteringen:

 • Snellere scene export - Met nieuwe optimalisaties en slimmere caching kunnen complexe scenes tot 4x sneller gerenderd worden.
 • Nieuwe Asset Browser - Bekijk alle materialen en proxy objecten en selecteer en bewerk meerdere materialen tegelijk.
 • Krachtige GPU & Hybrid Rendering - Snellere, krachtigere GPU rendering en V-Ray GPU op NVIDIA CUDA om zodoende het volledige potentieel van de beschikbare hardware (GPU's en CPU's) te benutten.
 • Gestroomlijnde UI - De volledige V-Ray for Revit interface is gestroomlijnd voor een meer intuïtieve, gebruiksvriendelijke workflow
 • V-Ray Proxies - ArchVision RPC objecten kunnen gebruikt worden als stand-ins voor V-Ray proxy objecten van hoogwaardige modellen als bomen, auto's, mensen en andere objecten.
 • V-Ray Grass & Fur - Render realistisch gras, stoffen en vloerkleden.
 • VRscans - Nu compatibel met de levensechte materialen van VRscans met meer dan 600 fotorealistische, drag-and-drop materialen om nog meer realisme aan elke scene toe te voegen.

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray 3.x for Revit, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray 3.x for Revit, ga dan naar uw persoonlijke pagina op de Chaos Group website om de laatste versie van V-Ray for Revit te verkrijgen.

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 3 for Revit, dan kunt u uw licentie voor de renderplugin via één van onze toegewijde resellers aanschaffen.

Veel Renderplezier!

 

V-Ray 3.6 for Rhino is hier!

7 Februari 2018

V-Ray 3.6 for Rhino is vanaf heden officieel verkrijgbaar als download. De update voor deze hoogwaardige renderplugin voor Rhinoceros 3D bevat de volgende verbeteringen:

 • Krachtige GPU & Hybrid Rendering - Snellere, krachtigere GPU rendering en V-Ray GPU op NVIDIA CUDA om zodoende het volledige potentieel van de beschikbare hardware (GPU's en CPU's) te benutten.
 • Gestroomlijnde UI - De volledige V-Ray for Rhino interface is gestroomlijnd voor een meer intuïtieve, gebruiksvriendelijke workflow.
 • Adaptive Lights - In scenes met veel lichten kan de nieuwe Adaptive Lights mode uw rendertijden tot 700% versnellen.
 • Lichteenheden - Lichten kunnen nu als een enkel object worden gezien en worden bewerkt vanuit de Asset Editor.
 • Animatie - V-Ray 3.6 for Rhino introduceert een nieuwe, simpelere workflow voor het renderen van lichtstudies, turntables en fly-through animaties.
 • V-Ray for Grasshopper - V-Ray for Grasshopper is nu sneller en simpeler met nieuwe licht- en materiaalinstellingen. Grasshopper objecten kunnen bovendien direct gerenderd worden als onderdeel van de Rhino scene zonder eerst de geometrie te hoeven bakken.
 • Verbeterde Denoiser - De V-Ray Denoiser is nu gemakkelijker in te stellen en u kunt zelfs instellingen verfijnen na het renderen.
 • VRscans - Nu compatibel met de levensechte materialen van VRscans met meer dan 600 fotorealistische, drag-and-drop materialen om nog meer realisme aan elke scene toe te voegen.

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray 3.x for Rhino, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray 3.x for Rhino, ga dan naar uw persoonlijke pagina op de Chaos Group website om de laatste versie van V-Ray for Rhino te verkrijgen.

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 3 for Rhino, dan kunt u uw (upgrade) licentie voor de renderplugin via één van onze toegewijde resellers of direct via onze webshop aanschaffen.

Veel Renderplezier!

 
Meer artikelen...
Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Twitter Feeds