Startpagina Nieuws

Nieuws

KeyShot 7.3 uitgebracht

30 April 2018

KeyShot 7.3 is vanaf heden verkrijgbaar als download.

KeyShot 7.3 is een gratis update voor KeyShot 7 en is gefocust op stabiliteit en verbeteringen met:

 • KeyShot Viewer - Een gratis desktop applicatie met touchscreen-support voor Mac en Windows voor het interactief delen, bekijken, presenteren en configureren van KeyShot scenes.
 • Multi-Material - Op de Queue tab van Render dialoog is een nieuwe knop die het mogelijk maakt om Muti-Materials te selecteren en daarmee elk submateriaal te renderen.
 • Directe Import - Ondersteuning van SolidWorks 2018, SketchUp Pro 2018 en NX12.
 • Diverse bug fixes en functieverbeteringen.

Verkrijgbaarheid

Veel Renderplezier!

 

Artlantis 7 officieel uitgebracht

26 April 2018

Artlantis 7 heeft een hagelnieuwe render engine en biedt enkele krachtige nieuwe functies.

Nieuwe Render Engine

Artlantis 7 is uitgerust met een nieuwe engine, die de kwaliteit, snelheid en realisme verbetert. Bovendien zorgen minder, maar relevantere berekeningen ervoor dat rendertijden aanzienlijk gereduceerd worden.

Verbinding met Twinlinker

Twinlinker is een nieuw online platform dat de gebruiker in staat stelt afbeeldingen, panorama's en video's van Artlantis 7 en Twinmotion 2018 te uploaden en delen.

Kunstmatige Belichting

De kunstmatige belichting, welke accurater is, verbetert de diffusie van de lichtbronnen in de 3D scene en versterkt de reflectie van satijnen materialen met een heldere glans.

Adaptive anti-aliasing

Slimmere anti-aliasing (anti-kartelvorming) maakt het mogelijk om de te behandelen gebieden te detecteren, de calculatie te optimaliseren en als resultaat de rendertijden te reduceren zonder hierbij de kwaliteit van de afbeelding aan te tasten.

 

Download Artlantis 7

Artlantis 7 kunt u downloaden als een 30-daagse demoversie. Na 30 dagen kunt u het programma autoriseren met een licentiecode. U kunt Artlantis 7 hier downloaden.

Overtuigd?

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van Artlantis 7, kunt u uw v7 licentie aanschaffen via één van onze resellers.

Veel Renderplezier!

 

Modo 12 is hier!

10 April 2018

Modo 12 is officieel verkrijgbaar en levert diverse toevoegingen en verbeteringen op verschillende belangrijke gebieden!

Wat is er nieuw in Modo 12?

Verbeterde model-bashing
Op assemblage gebaseerde 3D constructie met mesh-instellingen die naadloos kunnen worden toegevoegd aan het creatieve proces, waardoor het uitwerken ongelooflijk snel en gemakkelijk gaat.

Een intensere ervaring
Beoordeel content direct in de nieuwe Virtual Reality viewport van Modo voor een unieke ervaring, krachtig gevoel voor schaal en interactiviteit.

Iteratief ontwerp
Creëer slimme assets en oneindige ontwerpvarianten met de uitgebreide procedurele mogelijkheden.

Verbonden interoperabiliteit
Zend uw Modo data naar meerdere applicaties met de interactieve client-server bridge naar Unreal en Unity. Daarnaast ondersteunt het nieuwe formaten zoals bijvoorbeeld glTF 2.0.

Toegankelijke animatie
Verbeterde animatie inclusief verbeterde workflows voor het gemakkelijk her-timen, hergebruiken, combineren en aanpassen van animatie-acties.

Verkrijgbaarheid

Klik hier om Modo 12 te downloaden en zelf de nieuwe features van deze nieuwe versie te ervaren.

Overtuigd van de mogelijkheden?

 • Gebruikers met een geldige Maintenance
  Iedereen die Modo 11 gebruikt en een geldige maintenance heeft, ontvangt een gratis upgrade naar Modo 12! Het product zal worden toegevoegd aan uw account op de Foundry website.
 • Gebruikers zonder een geldige Maintenance
  Om uw huidige Modo licentie te upgraden naar versie 12, kunt u een jaarlijkse maintenance (late renewal) op uw licentie aanschaffen in onze webshop. Maintenance bevat de laatste versie van Modo en technische support.
 • U heeft nog geen Modo
  Plaats uw order in onze webshop en u ontvangt uw licentie en bijbehorende downloadlink zo snel mogelijk.

Klik hier voor alle Modo 12 prijzen.

Veel Modelleerplezier!

 

V-Ray nu compatibel met Rhino 6

5 April 2018

Een nieuwe update voor V-Ray 3.6 for Rhino is vanaf heden verkrijgbaar als download. De update voor deze hoogwaardige renderplugin ondersteunt nu ook de laatste versie van Rhino, versie 6.2.

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray 3.x for Rhino, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray 3.x for Rhino, ga dan naar uw persoonlijke pagina op de Chaos Group website om de laatste versie van V-Ray for Rhino te verkrijgen.

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 3 for Rhino, dan kunt u uw (upgrade) licentie voor de renderplugin via één van onze toegewijde resellers of direct via onze webshop aanschaffen.

Veel Renderplezier!

 
Meer artikelen...
Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Twitter Feeds