Startpagina Nuttige Links

Nuttige Links

Nuttige Links

Hier vindt u een selectie koppelingen naar websites die door ons worden aangeraden en die voor onze klanten interessant kunnen zijn. Ze werken prima samen met onze software.

Visualisatiediensten

Lukalize

Lukas Lagerweij maakt 3D modellen en visualisaties (afbeeldingen en animaties). Hij is een expert in productontwikkeling en algemeen design.

Buro Kern

Stephan Westenberg maakt 3D modellen en visualisaties (afbeeldingen en animaties). Hij is een expert in artist impressions en schilderen.

3D Printdiensten

iMaterialise

i.materialise is een 3D printdienst voor iedereen met oog voor ontwerp en een hoofd vol ideeën.

3D Worknet

3D Worknet biedt u echte massapersonalisatie. Door het gebruik van 'toevoegende productietechnieken' (ook wel 3D printen genoemd) kunnen we elke dag steeds meer unieke producten maken.

Shapeways

Shapeways.com is 's werelds grootste marktplaats voor 3D Printing. Wij benutten 3D Printing om iedereen te helpen met het maken en delen van ontwerpen met de rest van de wereld. Dit doen we door product design toegankelijker, persoonlijk en insprirerend te maken.

Cubify

Cubify is een plek om uzelf te uiten in 3D! Of u nu op zoek bent naar iets unieks (een riem, lamp of speelgoed) dat in 3D is geprint, uw eigen creaties wilt 3D printen of juist iets daar tussen in. Bij Cubify zit u goed.

Ponoko

Ponoko, 's werelds eenvoudigste maaksysteem, is een online marktplaats voor mensen om echte dingen te maken. Het is de ontmoetingsplaats voor ontwerpers, fabrikanten, leveranciers en kopers om bijna alles te maken.

Materialen en Objecten voor uw 3D Visualisaties

 

3DExport

3DExport is een shop waar u 3D modellen, 3d print-texturen en plugins voor gebruik in CG projecten kunt kopen en verkopen. Deze 3D marktplaats is gestart in 2004 en is nu inmiddels één van 's werelds grootste leveranciers op het gebied van hoogwaardige 3D content.

 

CGTrader

CGTrader is een marktplaats voor 3D modellen voor gebruik in computer graphics, 3D printing en virtual reality, gedragen door een sterke achterban van professionele ontwerpers. Op CGTrader kunnen 3D artiesten, ontwerpstudio's en andere bedrijven hun modellen delen en/of verkopen. Klanten kunnen kiezen uit een brede collectie van hoogwaardige 3D modellen of zelfs een ontwerper inhuren om een model te creëren wat nog niet op het platform beschikbaar is.

 

Materialenwebsites

Op het web zijn er diverse websites te vinden waar u materialen kunt verkrijgen om uw bibliotheek met materialen verder uit te breiden. Design8 bv heeft er enkele voor u uitgezocht:

Photostock Service

Royalty Free Images

Dreamstime

Dreamstime onderscheidt zich als aanbieder van Stock foto's en afbeeldingen voor een ongelooflijke prijs. Alle foto's en afbeeldingen zijn afkomstig van gecontroleerde artiesten werkzaam op de site.

Handige informatie

Renderzone

Renderprogramma's staan volop in de belangstelling. De keuze van de 'juiste' hardware is een veelal ondoorzichtig technisch terrein. Op deze pagina's komt het High-end segment voor het maken van renderingen aan bod, worden tientallen renderprogramma's bekeken en geven ze een visie op de ontwikkelingen.
 
Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Twitter Feeds